ONLINE POPORODNI PROGRAM
NOV ZAČETEK

Kako lahko kljub enemu ali večim porodom pridobiš nazaj svojo postavo in se znova začneš počutiti samozavestno v svoji koži!

In to iz domače dnevne sobe
in v manj kot eni uri vloženega časa na teden …

Od takrat sem s svojimi izkušnjami in znanjem pomagala že 1000+ aktivnim mamicam, kot si ti

Petra B
Nušo priporočam vsem mamicam že kmalu po porodu!
Nuša je super in vedno dobre volje, zato je bilo tudi na vadbi vedno tko fajn, velikokrat smo se nasmejale in tudi tako trenirale trebušne mišice :) Ampak kar je najpomembnejše, Nuša je zelo strokovna, ima veliko znanja, posveti se vsaki mamici posebej in prilagodi vadbo glede na zmožnosti. Brez skrbi, vedno budno spremlja, da se vaje izvajajo pravilno. Priporočam vsem mamicam že kmalu po porodu!
Petra B.
Spela R
Ko bi le vedele, kaj zmore telo ob pravi podpori!
Uspešna ženska, mama, osebna trenerka, cross-fiterka in nevemkajševse, ki se je specializirala na področje nosečniške in poporodne vadbe z znanjem in osebnimi izkušnjami poštima telo na ključ. Ko bi le vedele, kaj zmoremo in kaj zmore telo ob pravi podpori! Priporočam.
Špela R.
Irena
Toplo priporočam vsem novopečenim mamicam!
Nuša je super. Odkar obiskujem njeno vadbo se počutim bolje. Všeč mi je, da so vaje primerne tako za začetnike kot za tiste, ki želijo pridobiti več mišičnega tonusa, saj jih lahko nadgrajuješ. Prav tako Nuša ves čas pazi, da vaje delamo pravilno, kar je zelo pomembno, saj nam nosečnost precej spremeni držo in oslabi notranje jedro. Toplo priporočam vsem novopečenim mamicam.

Irena B.
Eva po enem mesecu
“Po drugem porodu me je začel nenormalno boleti križ. Nisem mogla verjeti, dokler en dan enostavno nisem mogla dvigniti svojega otroka. Z vadbo sem začela v 10. mesecu po porodu. Vadba je zelo hitro prinesla pozitivne rezultate, in občutek, ko sem spet lahko dvignila svojega otroka, je nepredstavljiv.”
EVA, 30, 2. otroček, po 1 mesecu vadbe
Tamara
“Po porodu mi je res primanjkovalo tiste prave vadbe (ne samo sprehodi in polnočni trebušnjaki, ker mali ni spal). Od Nuše sem dobila točno to: vadbo, ki jo lahko dela vsaka mamica takrat, ko ima čas.”

TAMARA, 45, 2. otroček
Nina
“Počutila sem se »razštelano«, bolel me je hrbet, vrat, koža mi je bila naenkrat prevelika. Nuša mi je dala zagon. Pri njej sem se začela dobro počutiti v svojem telesu, ponovno sem začutila svoje telo. Počutila sem se višja, bolj trdna, zaznala sem nove mišice.”
Nina, 44 let, 2. otroček
Online POPORODNI program

AKTIVNA MAMI - NOV ZAČETEK

Varna & učinkovita poporodna vadba
Nauči se pravilnega in varnega izvajanja vaj, ki bodo odpravile diastazo, bolečine v telesu in uhajanje urina, ter znova postani samozavestna, fit in polna energije v le 1 uri na teden.
Nusa izvaja vaje

Zakaj je program AKTIVNA MAMI - NOV ZAČETEK prava izbira zate?

S programom lahko začneš takoj po porodu ali takrat, ko začutiš, da je čas, da nekaj pozornosti posvetiš sebi, svojemu telesu in dobremu počutju.
Program je primeren tako za mamice, ki so rodile s carskim rezom, kot tudi za mamice z diastazo rektusov ali z urinsko inkontinenco.
S programom boš odpravila bolečine v hrbtenici in posvetila pozornost tudi “pozabljenim” mišicam, kot so, globoka trebušna mišica, mišice medeničnega dna in trebušna prepona.
Program te vodi korak za korakom, tako, da ne moraš prehitevati in delati vaj, ki zate še niso primerne. Na tak način telesu pomagaš, da se hitreje rehabilitira.
V programu s teboj naredim cel trening v celoti. Vadim s teboj, s teboj diham, s teboj "švicam", s teboj se borim in te motiviram.
Program Aktivna mami je veliko več kot le treningi. V njem s teboj delim tudi znanje in izkušnje, ki ti bodo pomagale, da boš svoje telo začela sprejemati, da boš razumela, zakaj se po porodu pojavijo nekatere težave, in se naučila kako jih odpraviti.

Kaj te čaka v online programu
AKTIVNA MAMI - NOV ZAČETEK?

Popoln “od A do Ž”, 3-mesečni program poporodne vadbe, s katerim lahko že danes začneš izboljševati svoje počutje.
Tedenski plan vseh aktivnosti v programu, s katerim boš natančno vedel, kaj te čaka, in si v njem beležila tudi svoje male zmage.
Video demonstracije in razlaga vsake vaje, s katerimi ne boš nikoli v dvomih, ali delaš nekaj narobe.
Video vadbe, pri katerih celoten trening naredim skupaj s tabo, te vodim, spodbujam in s tabo “zašvicam”.
Video odgovori na vsa vprašanja, ki se ti porajajo po porodu - od diastaze do “uhajanja”.
Facebook skupnost AKTIVNA MAMI.
Online srečanja v živo z vprašanji & odgovori.

Popoln “od A do Ž” program poporodne vadbe

Predogled programa
Tri mesečni program vadbe AKTIVNA MAMI vsebuje vse, kar potrebuješ za popolno okrevanje po porodu.

Pokazala ti bom preproste in varne vaje
s katerimi boš okrepila medenično dno in preprečila uhajanje urina, še preden se to začne
s katerimi boš okrepila svoje trebušne mišice, ki bodo dajale oporo tvoji hrbtenici, popravila svojo telesno držo in se znebila izčrpavajočih bolečin
ki bodo okrepile tvoje celotno telo in ti pomagale, da se spet začneš počutiti dobro v svojem telesu
s katerimi boš hitreje izgubila nosečniški trebušček in odvečne kilograme
Vse vaje v programu so prilagojene za nove mamice. To pomeni, da so popolnoma varne: izvajaš jih lahko brez skrbi, da bi se z njimi poškodovala.

Ker je varnost vedno na prvem mestu, te na začetku ne bom zasula s celoletnim načrtom vadb, temveč boš boš na začetku programa prejela le dostop do vaj, ki so primerne za izvajanje takoj ali zelo kmalu po porodu. Vaje se bodo iz meseca v mesec stopnjevale, ti pa boš tako na varen in preverjen način brez prehitevanja poskrbela za trdne temelje in nato na njih gradila čvrsto oblikovano telo.

S programom lahko začneš kadarkoli: takoj po porodu in dovoljenju ginekologa, lahko pa tudi kadarkoli kasneje. Tudi 3, 6, 12 ali več mesecev po porodu ni prepozno - preprosto lahko začneš z vajami, kot bi takoj po porodu.

Programu lahko z lahkoto slediš, tudi če nimaš veliko časa. Od tebe zahteva manj kot eno uro na teden, saj vse opraviš v dveh kratkih treningih, dolgih do 20 minut.

Video demonstracija in razlaga vaj

Vsako vajo bo spremljal video, v katerem bo natančno razložena njena izvedba. Tako ne boš nikoli v dvomih, da bi se zaradi napačnega izvajanja vaj poškodovala - kadarkoli želiš, se lahko vrneš nazaj in ponovno preveriš, ali vse delaš pravilno.

Oglej si spodnji primer ene izmed vaj v programu:

Video vadbe, v katerih celoten trening naredim skupaj s tabo

Vsak trening spremlja vadbeni video, v katerem bom vaje izvajala skupaj s tabo in te spodbujala. Tako pri vadbi nikoli ne boš sama, pa tudi veliko lažje se ti bo držati urnika: vse, kar moraš narediti, je pritisniti na gumb “Predvajaj” in slediti mojim navodilom.

Odgovori na vsa vprašanja, ki se ti porajajo po porodu

Program AKTIVNA MAMI - NOV ZAČETEK ni samo vadbeni program, temveč celostni poporodni program, v katerem boš poleg treningov prejela tudi napotke za primerno vsakodnevno gibanje, ki ti bo pomagalo zaščititi svojo hrbtenico, razbremeniti mišice medeničnega dna in postopoma zapreti diastazo rektusov.

Poleg tega bom v seriji videov znotraj programa odgovorila tudi na vsa najpogostejša vprašanja, ki jih imajo mamice po porodu.
Kako usklajevati vadbe z že tako natrpanim urnikom nove mamice?
Kako in kdaj začeti z vadbo po carskem rezu?
Kdaj in kako začeti z vadbo po epiziotomiji ali raztrganini?
Kako se na varen način posloviti od nosečniškega trebuščka?
Kako nad bolečine v vratnem in ledvenem predelu hrbtenice ter medeničnem obroču?
Kako izmeriti diastazo rektusov?
Kdaj lahko spet začnem s tekom?
Kako pravilno dvigovati in nositi otročka?
Kako namestiti nosilko, da ne škodim svojem telesu?
In veliko drugih …

Tedenski plan aktivnih mamic

Tedensko boš na mail prejela tudi planerček s TVOJIMI MALIMI ZMAGAMI. Ta te bo vsakodnevno vodil in motiviral za male korake, ki so potrebni, da prideš do svoje velike nagrade. V tedenskem planu sta smiselno razporejena dva treninga poporodne vadbe, v kombinaciji z dihalnimi vajami, treningom za mišice medeničnega dna ter opomniki za hidracijo, sprehod v naravi, poravnavo telesa, časa zate in še kaj.

Facebook skupnost AKTIVNA MAMI

Ob nakupu programa AKTIVNA MAMI boš prejela tudi povabilo v zasebno Facebook skupino, v kateri se lahko povežeš z drugimi mamicami in si medsebojno nudite podporo, delite uspehe in spodbujate druga drugo.

Online srečanja v živo z vprašanji & odgovori

Ker se zavedam, da on-line program ni isto, kot če bi z mano vadila 1 na 1, bom zate in za ostale mamice na voljo tudi v online srečanjih v živo. Takrat boš imela priložnost, da mi zastaviš vprašanja, jaz pa bom na njih odgovorila.

Skupaj z mano in drugimi mamicami boš lahko:
izvedela več o pravilni izvedbi vaj in pomembnosti primernega gibanja čez dan
predelala vse strahove, dvome in skrbi ter tako šla v dan bolj sproščeno, zadovoljno in z več pozitivne energije,
spoznala, da je vse mogoče in dobila dodaten zagon, s katerim boš lahko sledila programu vadbe tudi v “sivih” dneh,
nehala iskati izgovore in vzela življenje v svoje roke
PREIZKUSI PROGRAM AKTIVNA MAMI BREZ SKRBI
Verjamem, da ti bo program AKTIVNA MAMI pomagal doseči vse, kar si želiš.

V to verjamem tako zelo, da sem ti pripravljena v primeru, da ne izpolni tvojih pričakovanj, v roku 30 dni po nakupu vrniti tvoj denar.

Program lahko preizkusiš popolnoma brez skrbi in obveznosti.
Pridruži se ONLINE programu AKTIVNA MAMI
Ob nakupu video online programa AKTIVNA MAMI boš takoj dobila doživljenjski dostop do:
celovitega, 3-mesečnega programa poporodne vadbe, s katerim lahko že danes začneš izboljševati svoje počutje
video demonstracij in razlag vsake vaje, s katerimi ne boš nikoli v dvomih, ali nekaj delaš narobe
video vadb, pri katerih celoten trening naredim skupaj s tabo, te vodim, spodbujam in s tabo “zašvicam”
video odgovorov na vsa vprašanja, ki se ti porajajo po porodu
Facebook skupnosti AKTIVNA MAMI, v kateri imaš neposreden stik z mano, hkrati pa še s številnimi drugimi mamicami, s katerimi lahko deliš svoje izkušnje
online srečanj v živo, med katerimi bom odgovarjala na tvoja vprašanja, ti dala motivacijo za treninge ter s tabo in drugimi mamicami poklepetala o lepotah in težavah materinstva
vseh dodatnih vsebin za učinkovito in varno poporodno vadbo, ki jih bom programu dodala v prihodnosti
Online POPORODNI PROGRAM - NOV ZAČETEK
logo aktivna mami napis

Pogosta vprašanja in odgovori o programu

Da, program je primeren za vse mamice, ne glede na način poroda. Sama sem rodila s prerezom presredka, zato z vami delim tudi vse svoje znanje in izkušnje glede tega. V programu najdeš tudi dodatna navodila za mamice, ki so rodile s carskim rezom.
Ne, za program ne potrebuješ nobenih izkušenj. Vse vaje, ki jih boš izvajala, so natančno razložene in demonstrirane v videih, ki jih boš našla znotraj programa.
Program vključuje dve tedenski vadbi po 20 minut, torej lahko vse opraviš v manj kot uri na teden. Vsak teden dobiš pa tudi plan ostalih aktivnosti za vsak posamezen dan, ki ti ne bodo vzele več kot pol ure.
Ne. Z vadbo ni nikdar prepozno začeti. Čeprav je priporočljivo, da z njo začneš kmalu po porodu in z dovoljenjem ginekologa, je možno enake rezultate doseči, tudi če začneš kasneje. Če si v tem obdobju še nisi uspela vzeti časa zase in svoje telo, si vsekakor na začetku. To pomeni, da moraš začeti točno z vajami, ki so primerne takoj po porodu in kot te skozi njih postopoma vodim v programu.
Za vadbo potrebuješ zgolj udobna oblačila in podlago. V nekaj začetnih tednih ob vadbi pripomočkov ne uporabljamo. Sčasoma pa v sam trening poleg vsakdanjih stvari (manjša blazina, stol, kavč, pručka, ipd) vključimo še elastične trakove in žogico.
Ob nakupu programa boš v nekaj minutah po e-pošti dobila dostop do vsebin v programu AktivnaMami. Nato boš z nekaj kliki lahko že odprla svoj prvi trening, pritisnila “predvajaj” in mi nato samo sledila! Cel čas treningov sem s tabo in te vodim, od ogrevanja, dihalnih vaj, do aktivacije in ohlajanja.
Treninge in ostale aktivnosti lahko predvajaš na vseh napravah, na katerih se lahko prijaviš v spletni portal AktivnaMami (računalnik, tablica, pametni telefon…). Pogoj je le povezava z internetom in spletni brskalnik. V kolikor imaš pametno televizijo, ki ima dostop do interneta, lahko treninge gledaš tudi preko televizije.
Online program Aktivna mami, je veliko več kot le skrbno zasnovan trening. Poleg dveh treningov na teden dobiš tudi audio treninge za krepitev mišic medeničnega dna, video posnetke z dihalnimi vajami, veliko zakladnico znanja, ki ti odgovori na tvoja vprašanja “zakaj”, tedenski planerček, ki te vodi z malimi tedenskimi zmagami motivira in obdrži na poti do tvojega velikega cilja, funkcionalnega telesa brez bolečin.
Čisto razumno je, da morda v tem norem svetu ne boš morala slediti tedenskemu planu. Ta je sicer optimalno zasnovan, kar pa ne pomeni, da v nasprotnem primeru ne boš dosegla rezultatov. Treningi so pred-posneti, tako, da jih lahko narediš takrat, ko ti to dopušča čas. Tako, da si sama določaš tempo in termine, ki ti najbolj ustrezajo. Je pa cilj programa tudi, da se začneš zavedati, kako pomembno si je vzeti čas zase in ne pozabiti na svoje potrebe in dobro počutje.
Z nakupom programa dobiš doživljenjski dostop do vseh vsebin. Zato glej na to kot naložbo vase, v tvoje zdravje, boljše počutje, novo znanje, izkušnje in avanture, ki te v življenju (še) čakajo, samo zato, ker si Aktivna mami. Vse lahko pogledaš znova tudi po še kakšni nosečnosti.
Seveda! Tebi ali tvoji obdarovanki lahko darilni bon s kodo za dostop do programa pošljemo po pošti.
Plačilo lahko opraviš tudi z nakazilom na TRR. Prosim te le, da plačilo na TRR poravnaš še isti dan!
Prepričana sem, da te program vadbe ne bo razočaral.
A če z njim vseeno ne boš zadovoljna, mi to v roku 30 dni od nakupa sporoči na e-naslov info@aktivnamami.si, in vrnila ti bom denar brez vprašanj.
Prosim te le, da se programa lotiš resno in z namenom, da ti uspe. Vztrajaj in zaupaj v vsak mali korak, ki ga narediš v dnevu, saj je ta pomemben, da na koncu prideš do svoje velike zmage.
Example Site - Frequently Asked Questions(FAQ)
Pridruži se ONLINE programu AKTIVNA MAMI
Ob nakupu video online programa AKTIVNA MAMI boš takoj dobila doživljenjski dostop do:
celovitega, 3-mesečnega programa poporodne vadbe, s katerim lahko že danes začneš izboljševati svoje počutje
video demonstracij in razlag vsake vaje, s katerimi ne boš nikoli v dvomih, ali nekaj delaš narobe
video vadb, pri katerih celoten trening naredim skupaj s tabo, te vodim, spodbujam in s tabo “zašvicam”
video odgovorov na vsa vprašanja, ki se ti porajajo po porodu
Facebook skupnosti AKTIVNA MAMI, v kateri imaš neposreden stik z mano, hkrati pa še s številnimi drugimi mamicami, s katerimi lahko deliš svoje izkušnje
online srečanj v živo, med katerimi bom odgovarjala na tvoja vprašanja, ti dala motivacijo za treninge ter s tabo in drugimi mamicami poklepetala o lepotah in težavah materinstva
vseh dodatnih vsebin za učinkovito in varno poporodno vadbo, ki jih bom programu dodala v prihodnosti
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram