Pogosta vprašanja

Vpisala sem se v svoj profil, vendar piše, da program ni na voljo.

To se zgodi v primeru, kadar naročilo v našem sistemu še ni zaključeno ali v skrajnem primeru zaradi tehnične napake. V tem primeru nas o napaki čim prej obvestite in rešili jo bomo v čim krajšem času.

Povezava do programa ne deluje.

Če se vam povezava do spletnega tečaja ne odpre, preverite vaše internetne povezave oziroma nas kontaktirajte in vam bo pomagala naša tehnična služba.

S prejetim uporabniškim imenom in geslom ne morem dostopati do svojega profila.

Prosimo, da še enkrat preverite, če ste pravilno vpisali vaš email naslov in pretipkali geslo. Če ste geslo morda pozabili, ga lahko ponastavite. Pod prijavnim obrazcem “Prijava” na https://aktivnamami.si/moj-profil/, kliknite na napis “Ali ste pozabili geslo?”. V novem oknu v obrazec vpišite svoj e-mail naslov in tja vam bomo poslali povezavo do ponastavitve gesla.

Ne vem katero uporabniško ime in geslo naj uporabim oz. kje se lahko registriram.

Uporabniško ime je vaš e-mail naslov, s katerim ste naročili program. Geslo ste prejeli po e-mailu ob naročilu programa. Preverite tudi zavihek Spam oz. Promocije.
Registracijo izvedete na povezavi https://aktivnamami.si/moj-profil/
*V primeru “plačila po povzetju” ste uporabniško ime in geslo prejeli v povratnem e-mailu ob naročilu tečaja. Kljub temu, da ste že registrirani, boste do tečaja lahko dostopili šele po prejemu pošiljke z odkupnino po klasični pošti.

Izbrala sem opcijo: Plačilo po povzetju, kdaj lahko pričakujem pošto?

Plačilo po povzetju oz. pošta z odkupnino bo poslana na vaš naslov, ki ste ga navedli ob naročilu programa. Pošto največkrat pošljemo v 1 - 3 dneh od prejema naročila. Pošiljko prevzamete pri poštarju oz. na pošti, kjer tudi plačate odkupnino.

Ali prejmem kodo za dostop? Kam vtipkam kodo?

Kodo prejmete zgolj v primeru naročila z opcijo plačilo po povzetju. Ko se vpišete v vaš račun https://aktivnamami.si/moj-profil/ boste v levem spodnjem kotu našli okvirček, kjer piše “Koda kupona”, prepišete kodo iz kupona in kliknete na “Izvedi”. Dostop do programa je sedaj na voljo v vašem uporabniškem računu.

Izbrala sem opcijo: Nakazilo na transakcijski račun. Kdaj lahko pričakujem dostop do programa? Ali prejmem kodo?

V kolikor ste izbrali način plačila z nakazilom na transakcijski račun, smo vam v e-mailu poslali podatke za nakazilo zneska. Kode za dostop ne potrebujete, ampak vam dostop do programa odobrimo, ko je evidentirano vaše nakazilo na našem računu. V kolikor bi želeli do vsebin programa dostopati prej, nam potrdilo o plačilu pošljite na info@aktivnamami.si.

Po pomoti sem ustvarila 2 naročili, eno bi želela odpovedati.

V tem primeru nam samo pošljite e-mail s številko naročila, ki ga želite odpovedati. Stornacijo uredimo mi in vas seveda ne bremenimo za dvojno plačilo.

Kako se lahko priključim Facebook skupini?

Facebook skupini Aktivnamami.si se lahko pridružijo zgolj članicam poporodnega programa Aktivna mami. Za vključitev v Facebook skupino morate zaprositi sami, ob prošnji pa morate obvezno navesti svoje ime ter e-mail, ki ste ga uporabili ob naročilu programa.

Uporabniški račun sem ustvaril-a, vendar sem se zmotil-a v e-mail naslovu. Kaj naj storim zdaj?

V tem primeru nam svoj pravi e-mail naslov sporočite na info@aktivnamami.si in ga bomo brez težav spremenili.

Če se odločim za nakup programa Aktivna mami, v kakšni obliki ga prejmem? Na povezavi, DVDju, USB ključku?

Program je dostopen izključno preko spletnega portala Aktivnamami.si, do katerega dostopate s svojim uporabniškim imenom in geslom.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram