Se sprašuješ kako lahko kljub dejstvu, da si mama, zase in za svoje telo poskrbiš brez slabe vesti, urediš prehrano, najdeš svojo notranjo moč in se zaljubiš vase?

… in to brez diet, obremenjevanja in odpovedovanja hrani ali času za družino ...

ŽELIM NA POT NAZAJ K SEBI
Časovno omejena ponudba: SAMO 66,00 eur
REDNA CENA: 
122,00 eur
Morda si misliš, da si se samo ti znašla v vrtincu hitrega tempa življenja in neprestanem uravnavanju časa, ki ga zahtevajo tvoji otroci, mož in morda celo tvoj šef. 
Vedi, da smo ženske po naravi nagnjene k temu, da pred sebe postavimo čisto vse, kar nam pride na pot, naredimo 1000 in 1 stvar in da nam pri tem “ne sme” nihče nič pomagati, ker “bomo vse uredile same”.

Potem pa se počutimo prazne, saj v resnici na tej poti nismo naredile ničesar, kar bi polnilo nas, kar bi nas osrečilo in nam vrnilo zaupanje v nas same.

Občutek krivde in slabe vesti nas spremlja na vsakem koraku, saj je potrebno poskrbeti za vse okrog sebe, nase pa pozabimo.
Ko le pride trenutek in začutimo, da z nečem nismo zadovoljne, da naše življenje še zdaleč ni takšno kot bi si ga želele in se morda sploh ne poznamo več.

Ne pozabi!

Ne glede na to, ali si mamica ali ne
TI SI ŽENSKA:


ki si zasluži, da v svojem življenju počne stvari, ki jo izpolnjujejo in osrečujejo.
ki si želi dobro počutiti v svojem telesu, biti samozavestna in biti to kar si v vsej svoji lepoti.
ki zna najti ravnovesje med kariero, družino, partnerjem in časom zase.
ki se zna brez slabe vesti postaviti na prvo mesto in poskrbeti zase.
ki čutiš svojo veličino in veš, da ti nisi le fizično telo, temveč veliko več kot le to.
Če morda tega v sebi še ne čutiš, je čas, da stopiš na pot NAZAJ K SEBI in se vrneš k tej čudoviti ženski, ki se skriva v tebi.
ŽELIM NA POT NAZAJ K SEBI
Časovno omejena ponudba: 66,00 eur
Redna cena:
122,00 eur
Svojo pot sem prehodila tudi zato, da sedaj svoja spoznanja, znanja in izkušnje delim s teboj. Na tak način tebi ne bo potrebno iti po isti poti.

Moja pot "NAZAJ K SEBI"

12 tedenski online program “Aktivna Mami - NAZAJ K SEBI”
Sama sem po prvem porodu zelo dolgo potrebovala, da sem sprejela svoje ”novo” telo in dejstvo, da sem postala mama. Še dlje časa sem iskala ravnovesje v svojem življenju in se spraševala “kako poskrbeti zase, za svoje otroke in za moža, hkrati pa graditi kariero”. Še dlje pa sem potrebovala, da sem spoznala, da svoje vrednosti ne gradim z razdajanjem sebe in da nisem slaba mama, če rečem NE.
V meni se je odvijal vihar čustev in misli, ki jih do takrat nisem poznala. Enostavno so privreli na dan vsi privzgojeni vzorci in bolečine iz otroštva, vsa prepričanja, ki sem jih imela o sebi in name pritisnila vsa pričakovanja, ki jih je imela okolica do mene (oz. sem mislila, da jih ima) in ki sem jih imela do same sebe
Začela sem se obtoževati, grajati in pomanjševati. Nisem imela občutka, da lahko počnem stvari, ki jih imam rada, saj se je od mene pričakovala samo eno - da skrbim za otročka.
Nisem se več poznala. Ko sem se pogledala v ogledalo, nisem vedela kaj gledam, še bolj strašljivo pa je, da mi to kar sem videl, ni bilo všeč. Nisem razumela kaj se dogaja z mano, nisem imela zaupanja vase in nisem vedela kaj je prav in kaj ne. Počutila sem se izgubljeno. Nisem se znala umiriti, kar pa je bilo ključnega pomena, saj sem bila tako vseskozi v nezavednem stresu, kar je posledično začelo vplivati tudi na moje zdravje.
Predno sem postala mama mi ni bilo jasno, kaj pomeni nosečnost, kaj pomeni rojstvo in kaj pomenijo “poporodno” telo, misli in čustva. Sedaj pa so me lastne izkušnje in dolgoletno delo z mamicami pripeljale do spoznanj, ki mi pomagajo resnično razumeti vsako mamico.
Zato te popolnoma razumem. 

Na svoji poti NAZAJ K SEBI sem našla rešitev.

Ni bilo lahko. 

Začela sem delati na sebi.  
Pogledala sem se v ogledalo in se globoko zazrla v svoje oči. 
Začela sem se pogovarjati sama s seboj, jokati, spirati vse, kar mi je ležalo na duši. 

Tega nisem želela deliti z nikomer, zato je ta pogovor s samo seboj pomagal. Udeležila sem se predavanj, zaključila coaching course - tudi sama postala coach, sodelovala v programu MBA za mame, se učila o nosečniškem in poporodnem telesu, pridobila kar nekaj certifikatov na področju vadbe med nosečnostjo in po porodu. Vse samo zato, da bi si pomaga in da bi našla tisto, kar mi manjka. 

Po letu in pol sem ugotovila, da mi ne manjka čisto nič. Da imam več kot bi si lahko želela.

Sestavila sem se tako mentalno, kot tudi fizično. Poskrbela sem za svoje misli, občutke, svoja dejanja. Začela sem ljubkovati svoje telo, ga negovati in trenirati z ljubeznijo do sebe.

Vse to mi je pomagalo, da sem začela čutiti, da sem dobra mama.

V svojem telesu sem se znova počutila samozavestno, moja samopodoba se je dvignila, z njo pa tudi skrb zase, za svojega otročka in moža. Odnos z njim se je izboljšal, začela sem spet čutiti ljubezen in tisto življenjenjsko energijo.

Končno sem se počutila, da sem jaz jaz. Da sem povezana sama s seboj in da si lahko zaupam. A da ne bo pomote; še vedno hodim po svoji poti, se učim, sprejemam in si predvsem dovoljujem uživati.

Sedaj se še bolj kot kadarkoli prej, vsak dan učim nekaj novega - iz življenja, od svojih otrok. Zavedam se, da me je dejstvo, da sem postala mama, spremenilo.

V tem trenutku sem neznansko vesela, da me je, saj s z vsemi svojimi izkušnjami lahko pomagam tudi tebi. Vem, da bližnjice ne obstajajo, da moramo v življenju doživeti točno tisto kar nam je namenjeno in iz česar se moramo nekaj naučiti.
A glede na to, da si na tej strani in bereš te vrstice, si tudi ti tu z razlogom.

TUKAJ SEM ZATE.
S svojimi izkušnjami in znanjem sem pomagala že 100+ nosečkam in mamicam. Verjamem, da lahko tudi tebi.

Zakaj pa bi ti to vadbo priporočile ostale mamice?

Petra B
Nušo priporočam vsem mamicam že kmalu po porodu!
Nuša je super in vedno dobre volje, zato je bilo tudi na vadbi vedno tko fajn, velikokrat smo se nasmejale in tudi tako trenirale trebušne mišice :) Ampak kar je najpomembnejše, Nuša je zelo strokovna, ima veliko znanja, posveti se vsaki mamici posebej in prilagodi vadbo glede na zmožnosti. Brez skrbi, vedno budno spremlja, da se vaje izvajajo pravilno. Priporočam vsem mamicam že kmalu po porodu!
Petra B.
Spela R
Ko bi le vedele, kaj zmore telo ob pravi podpori!
Uspešna ženska, mama, osebna trenerka, cross-fiterka in nevemkajševse, ki se je specializirala na področje nosečniške in poporodne vadbe z znanjem in osebnimi izkušnjami poštima telo na ključ. Ko bi le vedele, kaj zmoremo in kaj zmore telo ob pravi podpori! Priporočam.
Špela R.
Irena
Toplo priporočam vsem novopečenim mamicam!
Nuša je super. Odkar obiskujem njeno vadbo se počutim bolje. Všeč mi je, da so vaje primerne tako za začetnike kot za tiste, ki želijo pridobiti več mišičnega tonusa, saj jih lahko nadgrajuješ. Prav tako Nuša ves čas pazi, da vaje delamo pravilno, kar je zelo pomembno, saj nam nosečnost precej spremeni držo in oslabi notranje jedro. Toplo priporočam vsem novopečenim mamicam.

Irena B.
Eva po enem mesecu
“Po drugem porodu me je začel nenormalno boleti križ. Nisem mogla verjeti, dokler en dan enostavno nisem mogla dvigniti svojega otroka. Z vadbo sem začela v 10. mesecu po porodu. Vadba je zelo hitro prinesla pozitivne rezultate, in občutek, ko sem spet lahko dvignila svojega otroka, je nepredstavljiv.”
EVA, 30, 2. otroček, po 1 mesecu vadbe
Tamara
“Po porodu mi je res primanjkovalo tiste prave vadbe (ne samo sprehodi in polnočni trebušnjaki, ker mali ni spal). Od Nuše sem dobila točno to: vadbo, ki jo lahko dela vsaka mamica takrat, ko ima čas.”

TAMARA, 45, 2. otroček
Nina
“Počutila sem se »razštelano«, bolel me je hrbet, vrat, koža mi je bila naenkrat prevelika. Nuša mi je dala zagon. Pri njej sem se začela dobro počutiti v svojem telesu, ponovno sem začutila svoje telo. Počutila sem se višja, bolj trdna, zaznala sem nove mišice.”
Nina, 44 let, 2. otroček
Vem, da ti lahko z vsemi svojimi izkušnjami in znanjem pomagam, tako kot sem že mnogim mamicam, da bo tvoja pot “NAZAJ K SEBI” lahkotna.

Tu sem zate.

ŽELIM NA POT NAZAJ K SEBI

Kako bi ti bilo, če bi te nekdo

na tvoji poti "NAZAJ K SEBI"

prijel za roko in te korak za korakom peljal naproti k:

umirjenosti, 
ljubezni do sebe,
sprejemanju svojega novega telesa,
zaupanju same vase,
več energije in zadovoljstva,
telesu brez bolečin,
mami, ki zna najprej poskrbeti zase in nato za druge?

Daj si priložnost in stori prvi korak, ki te bo vodil bližje k sebi.
Nusa plese in uziva

Tvoja pot "NAZAJ K SEBI"

12 tedenski online program “Aktivna Mami - NAZAJ K SEBI”
Seveda to pot lahko prehodiš sama, s svojim znanjem, prepričanji in izkušnjami.
Ta morda ne bo lahka. 

Morda boš na njej večkrat obupala
 Morda si boš znova in znova dokazovala, da nekaj ni možno, saj si morda v življenju že neštetokrat poskusila pa ti ni uspelo. 
Morda se boš na poti počutila samo, brez opore in brez razumevanja.

Lahko pa si daš priložnost in se odločiš za drugačno pot.

Pot na kateri ne boš sama in boš podprta z moje strani in ostalih mamic (skupnost mamic v zaprti FB skupini - KLUB AKTIVNIH MAMIC).
Pot kjer bo spodrsljaj pomenil le to, da se trudiš in da v svojem življenju delaš spremembe.
Pot na kateri boš slišana in deležna podpore, razumevanja ter opolnomočenja.

Pot po kateri boš stopala počasi in sigurno, kjer si boš iz tedna v teden (po)kazala, kako ti lahko uspe ...

Poglej se v ogledalo
... priti do dobrega počutja.
... sprejeti in vzljubiti svoje “novo” telo. 
... priti do telesa, ki ti bo služilo in ti omogočilo, da boš končno lahko počela stvari, ki jih imaš rada, z ljudmi, ki jih obožuješ.
... kljub temu, da si mama, poskrbeti zase brez slabe vesti.
... urediti prehrano brez diet in odrekanja in to kljub temu, da je sedaj v tvojem življenju otrok.
... poskrbeti za svojo notranjo moč, da boš lažje ostala zvesta sebi in svojemu vedenju.
... najti sebe in se končno osvoboditi vseh okov, ki si si jih nadela tekom življenja.
ŽELIM "NAZAJ K SEBI"

Zakaj je online program

AKTIVNA MAMI - NAZAJ K SEBI

prava izbira zate?

Zate sem pripravila "12 tedenski online program - NAZAJ K SEBI", saj verjamem, da si ženska, ki si želi:
več zadovoljstva in ravnotežja v življenju,
živeti svoje življenje svobodno, točno takšna kot si,
vpeljati spremembe v svoje življenje,
biti zadovoljna sama s seboj in s svojim telesom,
spremeniti svoja prepričanja in privzgojene vzorce, ki niso tvoji,
čistejših in bolj pozitivnih misli.
prirocnik vadbe po porodu

Kaj boš v programu AKTIVNA MAMI - NAZAJ K SEBI prejela?

Program je seveda veliko več kot le treningi
Je celostno zasnovan in združuje fizično, mentalno in čustveno plat človeka. 
Vsak teden boš:
1. PREJELA PLENERČEK: na njem boš imela zapisane vse male korake, s katerimi boš vsak teden prišla do svoje male zmage. Te pa ti bodo dajale veselje in motivacijo za naprej, tako da boš po 12 tednih v ogledalu lahko uzrla drugo osebo.
2. PREJELA 3 TRENINGE: Vsak teden boš prejela 3 nove treninge, med katerimi te opozarjam na napake in te motiviram od začetka do konca. 
3. PREJELA ENO NOVO NAVADO: z novimi navadami boš v svoje življenje vključila zdrav način prehranjevanja in tako zase oblikovala sebi najboljši jedilnik, ki te bo podpiral.  
4.  PREJELA EN NOV IZZIV: vsak teden boš prejela vsaj en nov izziv, ki te bo potisnil iz cone udobja. Nekateri ti bodo bolj prijetni, nekateri manj. Manj prijetni ti bodo kazali kje imaš še prostor za napredek. Vsi pa te bodo peljali korak naprej, korak bližje k sebi.
5. PREHAJALA IZ TEORIJE V PRAKSO: s sprejemanjem izzivov in novih navad boš napredovala in se vedno bolj vračala k sebi, k zadovoljstvu, dobremu počutju in več energije. 
Spoznala boš:
1. Kako zelo so povezani duh, um in telo.
2. Kako lahko s svojimi mislimi vplivaš na svoje počutje in svoje fizično telo in obratno
3. Kako lahko s skrbjo za telo vplivaš na svoje občutke, misli in celo dejanja.
Kljub bogati vsebini pa ti bo še vedno ostalo tudi veliko časa, ki ga boš lahko namenila družini, druženju in ljubezni.
V programu te čaka tudi bogata ZAKLADNICA ZNANJA in kar nekaj BONUS vsebin, ki te bodo še bolj podprle na tvoji poti … 

za več pa boš morala vstopiti v program.
ŽELIM NA POT NAZAJ K SEBI
Program “Aktivna mami - Nazaj k sebi” je sicer nadaljevanje programa “Aktivna mami - Nov začetek”
katerem poskrbiš za trdne temelje, odpraviš diastazo rektusov, poskrbiš za svoje medenično dno in uhajanje urina ter pridobiš veliko koristnih informacij, ki ti v najboljši meri pomagajo prve tri mesece po porodu. 

Več o programu si lahko prebereš TUKAJ.
V primeru, da pa si že primerno poskrbela za svoje temelje pa je 
online program “Aktivna mami - NAZAJ K SEBI” samostojen program
ki ti bo dal veliko več kot le treninge, če boš to seveda želela.

VSE TISTO, KAR POTREBUJE VSAKA ŽENSKA

12 tedenski online program Aktivna Mami - NAZAJ K SEBI  
je sestavljen in treh sklopov:
1. OSNOVNE SMERNICE V PREHRANI
2. OSEBNA RAST IN RAZVOJ
3. TRENINGI
Gibanje je le del sestavljanke, ki ti lahko pomaga, da se boš v svojem telesu bolje počutila. Vemo pa, da nismo samo fizična bitja, zato boš s tem programom začela sestavljati celotno sliko in se vrnila k “sebi domov”, v svoje telo, tako čustveno kot mentalno.

Pogosta vprašanja in odgovori o programu

Aktivna mami - NAZAJ K SEBI

Komu je program namenjen?

Vsem ženskam, ki želijo enkrat za vselej prenehati z mučenjem in želijo k preoblikovanju svojega telesa, duha pa tudi jedilnika pristopiti celostno in si zagotovite dolgoročne rezultate.

Je program primeren tudi za mamice, ki so rodile s carskim rezom ali prerezom presredka?

Odvisno koliko časa je minilo od poroda in v kolikšni meri si poskrbela za čvrste temelje. 
Online program “NAZAJ K SEBI” je nadaljevalni program po porodnega online programa - NOV ZAČETEK. Če po porodu še nisi poskrbela za trdne temelje, imaš diastaze rektusov, bolečine v predelu sramne kosti ali občutka teže v nožnici, potem ti svetujem, da najprej začneš s programom NOV ZAČETEK - najdeš da tukaj - in nato nadaljuješ s tem programom - NAZAJ K SEBI.
V primeru pa da si za temelje že poskrbela, so se rane že primerno zacelile in je od poroda minilo vsaj 6 mesecev pa lahko začneš tudi z bolj zahtevno vadbo. 

So za program potrebne predhodne izkušnje z vadbo?

Ne, za program ne potrebuješ nobenih izkušenj. Vse vaje, ki jih boš izvajala, so natančno razložene in demonstrirane v videih, ki jih boš našla znotraj programa.

Koliko časa dnevno in tedensko si moram vzeti za program?

Program vključuje tri tedenske vadbe po pribljižno 30 minut, torej lahko vse opraviš v nekaj urah na teden. Vsak teden pa dobiš tudi plan ostalih aktivnosti za vsak posamezen dan, ki ti ne bodo vzele več kot pol ure.

Je 3 / 6 / 12 / 24 mesecev po porodu prepozno, da bi začela s programom?

Ne. Z vadbo ni nikdar prepozno začeti. Čeprav je priporočljivo, da s programom “NAZAJ K SEBI”, začneš po zaključenem programu “NOV ZAČETEK”, je možno enake rezultate doseči, tudi če začneš kasneje kot je 3/6/9/12 ali 24 mesecev po porodu. Lahko tudi več let :) Če si v tem obdobju še nisi uspela vzeti časa zase in svoje telo, si vsekakor na začetku. To pomeni, da moraš začeti točno z vajami, ki so primerne takoj po porodu in kot te skozi njih postopoma vodim v programu “NOV ZAČETEK”.

So za vadbe v programu potrebni pripomočki in oprema?

Da. Za vadbo potrebuješ elastiko ali elastični trak in žogico. Vse ostalo boš našla v svojem domu :) (manjša blazina, stol, kavč, pručka ipd.). Potrebuješ udobna oblačila in vadbeno podlago.

Koliko časa je potrebno, da dosežem rezultate?

Velika večina mamic si z redno vadbo popolnoma opomore ter pridobi nazaj dobro počutje in samozavest v 6 do 12 mesecih, seveda pa je to odvisno od vsake posameznice in posledic, ki sta jih pustila nosečnost in porod. Verjamem pa, da boš spremembe, kot so boljše počutje, večja samozavest, zmanjšanje bolečin, bolj poravnana telesna drža, lažje gibanje, bolj čvrste mišice in več energije, opazila že prej. Če pa boš imela dovolj energije tudi vse izzive in nove navade, pa bodo rezultati opazni že prej. Vse to te bo podpiralo pri tvoji preobrazbi.

Koliko časa imam, da zaključim s programom NAZAJ K SEBI?

Z nakupom programa prejmeš doživljenjski dostop do programa in lahko do njega dostopaš kjerkoli in kadarkoli, če le imaš elekrtonsko napravo (telefon, tablico, računalnik ipd) ter internetno povezavo.

Kako lahko dostopam do programa vadbe?

Ob nakupu programa boš v nekaj minutah po e-pošti dobila dostop do vsebin v programu Aktivna Mami - NAZAJ K SEBI. Nato boš z nekaj kliki lahko že odprla svoj prvi trening, pritisnila “predvajaj” in mi nato samo sledila! Cel čas treningov sem s tabo in te vodim, od ogrevanja, aktivacije, osrednjega dela treninga, do ohlajanja in raztezanja.
Do programa dostopaš kjerkoli in kadarkoli, če le imaš elekrtonsko napravo (telefon, tablico, računalnik ipd) ter internetno povezavo.

Ali lahko program kupim kot darilo?

Seveda! Tebi ali tvoji obdarovanki lahko darilni bon s številko računa (ki je bil predhodno poravnan) pošljem po pošti. Vse podrobnosti, kam, katero ime zapišem na bon itd., se dogovoriva preko maila: info@aktivnamami.si.

Ali lahko program kupim z nakazilom na TRR?

Plačilo se lahko izvede na TRR. Ko prejmeš (pred)račun na mail, te prosim le, da plačilo na TRR poravnaš še isti dan. Prav tako lahko program poravnaš preko PAYPALL-a ali s kreditno kartico. 

Kaj pa, če z vadbo ne bom zadovoljna?

Prepričana sem, da te vadba ne bo razočarala.
A če z njo vseeno ne boš zadovoljna, mi to lahko javiš najkasneje do 30 dni od dneva nakupa na mail: info@aktivnamami.si in vrnila ti bom denar brez vprašanj.
Prosim te le, da na vadbo izvajaš redno in z namenom, da ti uspe. Vztrajaj in zaupaj v vsak mali korak k spremembi, ki ga narediš v dnevu, saj je ta pomemben, da na koncu prideš do svoje velike zmage.
logo aktivna mami
Online program AKTIVNA MAMI 

NAZAJ K SEBI

Pridruži se nam.

Vsake ženske se zares razveselimo in se tudi hitro spoprijateljimo. 

Se vidiva!

Še vedno nisi prepričana, da je ta vadba PRAVA izbira zate?

PREIZKUSI online program Aktivna Mami - Nazaj k sebi - BREZ SKRBI!
Verjamem, da ti bo vadba Aktivna Mami - NAZAJ K SEBI pomagala priti do tiste pripravljenosti telesa, ki ti bo omogočila, da boš spet počela stvari, ki si jih pred zanositvijo.

V to verjamem tako zelo, da sem ti pripravljena v primeru, da ne izpolni tvojih pričakovanj, v roku 30 dni po nakupu vrniti tvoj denar.

Program lahko preizkusiš popolnoma brez skrbi in obveznosti.
Online program AKTIVNA MAMI 

NAZAJ K SEBI

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram